27 Mayıs 2012 Pazar

Bir Hoş Ziyaret

Nihayet iki hafta kadar önce sevgili Bervan Teyzem'le uzun uzun öpüşüp koklaşma fırsatı bulabildik. Hastalıkla uğraştığım dönemde size anlatamadım tabi... Laf aramızda, kendisi dünya tatlısı, şeker mi şeker bir fıs-tıkkkk! Anneciğimin yüksek lisanstan sıra arkadaşı, kankası imiş. Bütün gece sınıftaki komik anılarından bahsedip durdular. Acemi kopya çekme girişimlerinden, okulun berbat hizmetiyle dillere destan olan kantininden, "Muhteşem" hocalarından, sınıfta verdikleri çiğköfte-kebap partilerinden...



Birlikteyken çok eğleniyorlarmış. Bütün sınıf bir araya gelip doktoraya devam etme hayallerinden de bahsettiler... Ama korktum tabi bu okumaya doymayan annem beni  bırakır bir okula daha yazılır diye... Neyse ki anladığım kadarıyla şu an bir hayalden ibaret! Gerçi Bervan Teyzem'le anlaştık, öyle birşey olursa kendisi beni alıp kaçıracak, misafir öğrenci kontenjanından beni de derslere sokacak!

Bervan Teyzem'i daha sık görmek istiyorum!!! Duy beni teyzeciğim, akşamları kaç bize gel! Ya da gel beni kaçır ;)


9 yorum:

  1. Aman allahım delikanlı mı olmus benim boram.demin aklima geldi bi bakayim boraya dedim annesi 3 dk once yeni yazı yayınlamış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sema Teyzesi sağolasın, çok özledik sizi, siz neler yapıyorsunuz? Biz hastalık atlattık ama şimdi iyiyiz :)

      Sil
    2. Teyzesi yesin onun dik dik saçlarını:) bizde 2 aydır babanne,amca,dede olmak üzere beraber yaşadık.yeni gittiler.artık kendi evlerinde ilgilenicem ondan sonrada eski hayatımıza donucez inşallah..

      Sil
    3. Canım benim evet bahsetmiştin blogunda da hatırlıyorum. Umarım herkes iyidir...Sen de dinlenirsin birazcık. Kendine dikkat et olur mu? Kocaman öpüyoruz :)

      Sil
    4. Sağol canim hep iyi haberler duyalim inşallah

      Sil
  2. ne kadar büyümüş..maşallah küçük erkek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif teyzesi çok teşekkür ederiz, özledik ve meraktayız biz de sizin için :)

      Sil
  3. Bervan Teyzeee28 Mayıs 2012 12:11

    Teyzesinin kuzusuuuu ölürüm ben sanaaa ölürüüümmm :) Minik ve şirin sosisim benim :) En kısa zamanda görmek istiyorum seni, hatta heeeppp görmek istiyorummmm acaba sizin evde bakıcılık kadrosu için iş başvurusunda mı bulunsam :)) Kocaman kocaman öpüyorum seni yakışıklı Tentenimmm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyze teyzeeee, canım teyzem :) Sen bana yorum da mı yazdın? Ne kadar mutlu oldum anlatamam! Sen gel bize ben sana bakarım teyzeciğim, hep yanımda ol beni kokla yeter!

      Sil

Teşekkürler