15 Aralık 2012 Cumartesi

Hasta Bora ve Winnie'si...

Çok hasta oldum ben :( 4 gün boyunca hiç mama yemedim, nerdeyse bir kaşık bile yemedim, hep midem bulandı. Azıcık öksürdüm sadece sabahları...Ateşim hiç çıkmadı, burnum hiç akmadı. Önce günde bir kez ağız dolusu kusar oldum, sonra günde 2-3 kez... Annecik eğitimdeydi, babacık da işte.Annem güzel doktorumu aradığında reflüden şüphelenmiş ve hastaneye gitmemize gerek olmadığını söylemiş Sevil Hanım.Zaten 1 hafta önce görmüştü beni sevgili doktorum, gayet iyiydim...


O gün 3 kez kusunca Koca Ananemle Koca dedem annecikle babacığa haber bile vermeden beni doktora götürdüler. Bronşiolit teşhisi koyfdu bu kez canım doktorum. Ben bunlara alışığım bilirsiniz...36 günlükken zatürre olup 7 gün hastanede yatmıştım, sonra 4 aylıkken de yine bronşiolit olmuştum. Annemle babam üzüntüden perişan olmuşlardı, herkes hergün benim için dua eder olmuştu. Çok şükür ikisini de atlattım!


Randevulu olarak 12.12.12'de doğmak isteyen minik bebişlerden dolayı hastanede yer kalmamış bu arada :) Yoksa büyük ihtimalle yatardım. Şimdilik evde nebülizatör ile tedavimi annem ve babam uyguluyor. Bugün biraz daha iyiydim.Ama hala mama yiyemiyorum, çok zayıfladım. Bu arada iyi ki Winnie the Pooh'm var, onu çooooooooooooook seviyorum. Ona kocaman sarılıp burnunu ısırıyorum. Onu görünce tüm dertlerimi unutuyorum, canımsın canım Winnie'm benim! İyi ki varsın benim koca arkadaşım!

23 yorum:

  1. Canıım Boracım çok geçmiş olsun ama biliyor musun resimlerde ne zayıf gözüküyorsun ne hasta.Çok tatlı gözüküyorsun,Winnie de öyle:)Demek randevudan yer kalmamış.Bu işler hiç benim gibi kaderci bir insana göre değil Boracım,ne zaman doğarsa o zaman doğsun kardeşler:)Tuba teyze demişti dersin,sen bir daha böyle hastalanmayacaksın.Kocaman öptüüümm seni ve anneni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuba Annecik çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınız :) İnşallah dediğin gibi iyileşir ve bir daha da böyle hasta olmam :( Biz de seni öpüyoruz kocaman!

      Sil
  2. Oy çok geçmeş olsun..Gözlerinden ne kadar hasta olduğun belli Bora'cım..En kısa sürede iyileşmen dileğiyle öptüm seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım teyzoşum geçecek yakında diye bekliyorum hala :(

      Sil
  3. Oyy Bora çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.
    Bir an önce iyileşirsin inşallah.
    Fotoğrafladan belli hiç halin yok gibi duruyorsun,enerjik Bora fotoğrafları görmek istiyoruz iyi ol hemencicik,çook öptüm senii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem Abla nerelerdesin? Dua et benim için...Çok öptük annemle seni...

      Sil
  4. Boracım çok geçmiş olsun kuzum benim..Sen çok güçlü bir çocuksun, o mikropları hemencecik yenersin canım benim. Winnie'yle ne güzel arkadaş olmuşsunuz, ısır onun burnunu:) Öpüyorum anneciği de seni de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isırıyorum ısırmaz mıyım hiç? Ege Demir Abi 'nin de böyle ısırmalık oyuncakları var mı?

      Sil
  5. AY CANIM BENİM KIYAMAM BEN SANA GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜMM. HEMEN İYİLEŞİRSİN SEN İNŞALLAHH WİNNİE İLE NE GÜZEL ANLAŞIYOSUNUZ BENİM YERİME DE ISIR ONUN BURNUNU :) ÖPÜYORUM SENİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kerime Ablacığım, geçecek inşallah...Eveeet çok iyi anlaşıyoruz winnie'm ile, çok seviyorum onu! :)

      Sil
  6. Boracığım çooook geçmiş olsun hasta mı oldun sen kıyamam. Hemencecik iyileşmen dilegiyle...kocaman öptük seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göksu Abla hasta oldum evet :( Ve hala iyileşemedim malesef :( Ben de kocaman öpüyorum!

      Sil
  7. Yavrum benimmm...
    Yakışıklı minik adamım:((
    Nasıl da bakmış,düşünceli düşünceli..
    Allah şifasını versin tez zamanda annesiiiiii!

    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu teyzesi senin aldığın ciciyi giydirdim görmen için :) Farkettin mi? Amin teyzesi dua et bize hala iyileşemedi :(

      Sil
  8. Boracim, cok ama cok uzuldum, gecmisler olsun senin minik bedenine kiyamam hiccc

    Sen cokmyakin zamanda iyi olacaksin, hic merak etmesin anne ve baban..ben sana buradan sana sifa enerjisi yolluyorum ve en gec 2 gun icinde kendini cok iyi hissedeceksin.

    Optum, kokladim

    Sevgiyle

    Ates boceginin annesi Muge:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müge Teyzesi dediğin gibi 2 gün içinde iyileşti, yorumun dua gibi geldi sanki...Çok teşekkür ederiz :)

      Gerçi sonra tekrar rahatsızlandı ama toparladı 3 gündür...

      Sevgiler bizden de...

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun Bora' cık... Tez zamanda iyileş inşallah... Bu arada gün geçtikçe tatlılaşıyorsun, dikkatimden kaçtı sanma. Her an seni yemeye gelebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Güzel Demet Ablası :) Ne zaman istersen gel canım valla sevinçten uçarız!

      Sil
  10. en üstten ilk resim beni bitirdi:(yüreğim yandı hasta mı olmuş benim kuzum allahım yaşatmasın birdaha.sen nasılsın deryacığım.ben biraz yoğunum da zaten blog a yazı yazmak artık daha zahmetli alışamadım üşeniyorum..

    YanıtlaSil
  11. deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnn.bizim zeynep böyle seslenir de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Bora bir hasta, bir iyi...Ben de çok yoğunum bloglarla pek ilgilenemedim canım :( Siz napıyorsunuz? Zeynepciğim nasıl?
      hasirsapkaderya.blogspot.com a yazdım birşeyler...

      Sil

Teşekkürler