28 Kasım 2012 Çarşamba

Hasır Şapka / Yakında: Doğum Günü Partisi Postu

Ben bugün çok yoruldum :( O yüzden erkenden uykuya gidiyorum, bana küsmezsiniz umarım...
Annecik benim yerime yazdı, yakında ben de uzun uzun yazacağım:

Hasır Şapka / Yakında: Doğum Günü Partisi Postu

Hepinizi çooook seviyorum

Bora Bebeğiniz

21 Kasım 2012 Çarşamba

Sürpriz Hediye Paketi !!!

Biliyor musunuz? Annem benim için bu blogu açtıktan sonra, bizi benim ağzımdan yazmaya başladıktan sonra birlikte öyle güzel insanlarla tanıştık ki... Öyle güzel kalpli, sevgi dolu teyzelerim, ablalarım oldu ki! Bazen etrafımda hurilerle yaşıyormuş gibi hissediyorum :)

Sema Teyzem, benim güzel gözlü, marifetli, yaratıcı, fıstık mı fıstık teyzeciğim blog aleminden tanıdığımız dünyalar tatlısı bir insan...Sema Teyzem Rengarenk (http://corekotum.blogspot.com/) blogunun sahibi...Annem, ben ve Sema Teyzem tatlı tatlı yazışır, yazılarımızla, yorumlarımızla sohbet ederiz. Annem kıvırcık prenses Zeynep Abla'yı, Sema Teyzem de beni çooook sever...



Öyle ince fikirli, öyle düşünceli ki Sema Teyzeciğim benim 1. yaşımın yaklaştığını farkedip benim için birbirinden güzel hediyeler hazırlamış.


Özene bezene benim için güzel bir anı defteri yapmış Sema Teyzeciğim, harika bir kalem ve rozetler de eklemiş. Doğum günümde bu rozeti takacağım Sema Teyze! Öyle şık ve güzel olmuş ki hepsi gözlerime inanamadım! Bugün annem işteyken paket eve geldiğinde Koca Ananem de şaşırdı, paketi açınca çok mutlu oldu.Bana Sema Teyze'nin yazdığı yazıyı okudu ve gözleri doldu, ben de duygulandım ve mutlu oldum tabi ki...

Hemen telefona sarılıp anneciğimi arayıp haber verdik o da çok mutlu oldu!Akşam eve geldiğinde babacıkla ikisi hemen paketi açtılar heyecanla ve bu güzel hediyeleri görünce çok mutlu oldular...


Sema Teyze'ciğim seni çoooook seviyorum. Beni sevdiğin için, düşündüğün için, zahmetler edip güzel ellerinle bu hediyeleri hazırladığın için ve bana yazdığın bu güzel yazı için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki seni tanıdık. İyi ki 1. yaşıma senin gibi beni seven büyüklerimle birlikte giriyorum!

Annem ve ben seni ve Zeynep Abla'yı kocaman öpüyoruz!

Emre Bora Bebek

18 Kasım 2012 Pazar

Hasır Şapka : Boralika İle Edirne Gezimiz - 2

Anneciğin kaleminden Edirne gezimizin ikinci bölümün okumak için burdan buyrun lütfen :

Boralika İle Edirne Gezimiz - 2

Bora Bebek herkese güzel bir pazar diler, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öper...

:)


16 Kasım 2012 Cuma

Kok-lu-yo-rum!

Bugün annemle oyunlar oynayarak başladık güne...Koklama oyunu da son günlerde en sevdiğim oyunlardan biri oldu!


12 Kasım 2012 Pazartesi

Annemin Tatlı Telaşı & Doğum Günü Hazırlığı

Bugünlerde anneciğimin öncülüğünde babamı ve tüm çevremizi saran hafif bir telaş, hafif bir heyecan dalgası seziyorum. Sanırım bunun sebebi yaklaşan doğum günüm!Annem benim farketmediğimi sanıyor ama hiçbirşey gözümden kaçmıyor!Onun bu telaşının sebebi bence hem herşeyin çok güzel olmasını istemesi hem de hazırlıklara yeterince vakit ayıramayacağını düşünmesi...
Bakalım henüz ben de neler yapıyor, neler yapacak tam olarak bilmiyorum. Öğrenir öğrenmez detayları sizinle paylaşacağım :)

O zamana kadar siz de benim bir iki fotoğrafımla ve yanağınıza kondurduğum minik Boralika öpücüğüyle idare edebilir misiniz?

:)
Annecik ve babacıkla klasik alışveriş merkezi ve oyuncakçı gezilerimizden kareler...


Bu fotoğraflarım da geçenlerde Nihal Teyzemlerle gittiğimiz Hatay Sofrası kahvaltımızdan :) Ne yazık ki güzeller güzeli Dide Abla ile fotoğraf çektiremedik. Ama kendisiyle çok eğlendik ve çok hoş zaman geçirdik...


Geçtiğimiz günlerde Burcu ve Elif Teyzemlerle Marmara Forum'da buluşup çok kısa süreliğine de olsa biraz hasret gidermiştik. O gün ele avuca sığmaz bir haldeydim kabul ediyorum! Annemlerin rahatça yemek yiyebilmeleri ve 5 dakikacık da olsa sohbet edebilmeleri için babacıkla kitapçıyı turladık durduk. Ama yeter mi? Ben annemi çoooooook özledim! Sonra yanlarına dönüp "Elif Teyzeee hadi bize birer kahve ısmarla!" deyip  onları Starbucks'a sürükledim!Burada da teyzecikler beni zor zaptettiler. Yol yorgunu olan anneyle baba sohbeti koyulaştırmadan kalkıp eve doğru yol almak zorunda kaldılar!


Veeee tabi canım Poyraz Abi'min 2. yaş kutlaması!.. Poyraz Abi'mle doya doya eğlendiğimiz, coştuğumuz, güzel bir doğum günü kutlaması oldu o akşam. İyi ki doğdun Poyraz Abicim, iyi ki varsın.Birlikte büyümek dleğiyle...




Bu arada haberiniz olsun, nihayet ana kucağından kurtulup araba koltuğuna terfi ettim. Önce pek benimseyememiş olsam da bir iki ağlama numarası yapsam da sonra baktım ki pek rahat, değmeyin keyfime der oldum! Artık yolda giderken kah kitap okur, kah müzik dinler, kah uyurum!.. Haa bir de uyumak üzereyken anneciğim elimi tutsun isterim :)



11 Kasım 2012 Pazar

Adaşım Bora Kuşu'nun Dikkatine!..

Sevgili adaşım Bora Kuşu'nun annesi, bir süredir sizin blogunuza yorum yazamıyoruz. Blogun izleyicisi olmak dışında kayıtlı üye olmak gibi birşey istiyor. Belki bilginiz vardır ama size ulaşamayınca bir de burdan duyurayım dedim!
Malum adaşım Bora Abim'i çoooook severim :)

Herkese sevgiler, iyi pazarlar,

Bora Bebek

10 Kasım 2012 Cumartesi

9 Kasım 2012 Cuma

Bir küçücük Özlem'cik Varmış...

Annem ve ben Özlem Abla'nın küçüklüğünü çok merak etmiştik. Onun küçükken de güzel, şirin, sımsıcak bir bebek olduğunu gülen yüzüyle çevresine mutluluk saçtığını tahmin etmiştik.

Yanılmamışız, siz de bakabilirsiniz :

Bir küçücük Özlem'cik varmış...

Bu güzel yazın için ve beni unutmadığın için teşekkür ederim Özlem Abla!

Bora Bebek'ten sevgiler...

4 Kasım 2012 Pazar

Hasır Şapka : Boralika ile Edirne Gezimiz-1

Bora'nızın Edirne gezisini bu kez anneciğin kaleminden, burdan okuyabilirsiniz:

Boralika ile Edirne Gezimiz-1

Şimdiden okullulara iyi dersler, işe gidenlere iyi işler, herkese güzel haftalar diliyoruuuuuum!!!

Bora bebeğiniz ;)



3 Kasım 2012 Cumartesi

Hasır Şapka : Sokak Simitçisi

Bora Bebek'ten herkese iyi akşamlar! Uyku saatimde benden post görünce şaşırmayın, biliyorsunuz demiştim uyusam da ne yapar eder bu küçük işlere ben bakarım ;)

Annemin blogundaki son yazısı için sizi burdan alayım :
Sokak Simitçisi

Herkese şimdiden güzel pazarlar...