11 Ocak 2013 Cuma

Bora Bildiriyor

Sonunda hastalıkları atlattım, iyi oldum veeee karşınızdayım! Hepinizi çok özledim, gerçi öyle alıştım ki, ben sizi hergün çok özlüyorum.Size yeni yıl postu, güzel bir yeni yıl mesajı gönderemedim ama hep aklımdaydınız! Yeni yıla girerken aşağıdaki fotoğrafımdan görebileceğiniz gibi mışıl mışıl uyuyordum. Annemle babama hazırladığımız küçük hediye paketini, yine ona özel aldığımız Milli Piyango biletini ve yazdığım mektubu uykuya yenik düşeceğimi anlayınca daha saat 20:00 sularında başucuma yerleştirmiş annem :) Beni uyandırmadılar ama babam işten geldiğinde bu hoş sürprize çok şaşırmış ve sevinmiş :)

Ben de küçük bedenimde kocamaaaaan kalbimle sizin için mutlu, sağlıklı, huzurlu, baldan tatlı harika bir yıl diliyorum! Yeni yılınız kutlu olsun! Sizi çooooooooooooooooooook seviyorum :)


Karlı kış günlerinde annemle kule yaptık, ev yaptık, oyunlar oynadık. Daha doğrusu annem yaptı ben bozdum! Kah tepsinin içine oturdum, kah üstüne çıktım. Sonunda lego bloklarını üst üste dizmeyi öğrendim! Ben bu oyunu çok sevdim...


4 yorum:

  1. Boracımmm büyümüşsün saçların uzamış ve daha da dalgalanmış çok yakışıklısın:)İyileştiğine çok sevindim,inşallah bu son olur,üzme bizi bir daha:( Demek kule yapmayı öğrendin aferin sana,kimbilir annen ne kadar sevindi bu işe:)Çok öpüyoruz seni,annene selam söyle tamam mı?

    YanıtlaSil
  2. Canım Borişimmm...
    Sana hayatın boyunca bütün "yepyeni" seneler,"musmutlu" olsun inşallah :)))

    Burcu Teyzen seni çooook seviyor!
    Öpüyorum tatlım!
    www.roomsgardens.blogspot.com
    (Ama sen beni takip etmiyorsun sanki bugünlerde? ;p)

    YanıtlaSil
  3. çoook geçmiş olsun :) bizde seni özledik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajlara geç döndüğüm için kusura bakmayın :( Kocaman öpüyorum sizi!

      Sil

Teşekkürler