30 Kasım 2011 Çarşamba

İlk Ziyaretçilerim

Benim, anne ve babamın yanında olan aile ve akrabalarımız dışında benim doğum haberimle koşup gelen, anne ve babamı kucaklayan, onların mutluluğunu paylaşan, beni koklayan ziyaretçilerim oldu. 

Engin Dayım, Azime ve Mine Halalarım, Yasin ve Muharrem Eniştem; Nazan, Berna, Bervan, Elif ve Gözde Teyzelerim; Tayfun, Ercan Abilerim ve isim babam Emre Abim ilk gün ziyaretçilerimdendi.Epey renkli dakikalar geçirdik onlarla birlikte, bakmayın fotoğrafta uyurmuş gibi yaptığıma ;)

Babamın ve annemin liseden arkadaşları, candostları Mehmet Amcam'ın gelişi uzun süredir görüşmedikleri için anne ve babamı çok çok sevindirdi :)

Gökçe Teyzem, annemin birtanecik güzeller güzeli lise arkadaşı...Onca işinin ve koşturmacasının arasında ne yapıp edip ilk gün beni görmeye geldi.Çok sık görüşemeseler de hayatının en önemli anlarında hep annemin yanı başında olurmuş Gökçe Teyzem.


Burcu Teyzem, annesi ve kardeşi Eda Abla ilk gün koşa koşa gelip anne ve babamın sevincini paylaşan ve beni çok sevdikleri her hallerinden belli olan ziyaretçilerimdendi...

Engin ve Ender dayılarım çok çok heyecanlıydılar. Beni Engin dayımın küçüklüğüne benzettiler ama Engin dayım daha tombişmiş o zamanlar :)


Havva Teyzem beni görür görmez mutluluktan ağlamaya başladı ama sonra onu güldürmeyi başardım. Eeee yakışıklılığımdan da etkilenmiş olmalı!Annemin hep yanında oldu, ona yardım etti. Annemle birbirlerine sarıldıkları an birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini hissettim.
Pınar Teyzem ve Osman Amcam en az annem ve babam kadar heyecanlı ve mutlularmış.O kadar uzun yollardan kalkıp beni görmek için gelmeleri beni çok mutlu etti. Ama ben bebek odasında olduğum için beni göremediler.Pınar Teyzem çok üzülmüş ama en yakın zamanda beni görmeye gelecekmiş. Bana ilk oyuncağımı, kırmızı arabamı almışlar, çok sevindim! Pınar Teyzemi çok sevdim nedendir acaba?

Babamın arkadaşları Fatih Amcam ve Gözde Teyzem de düğün hazırlıklarıyla ilgilendikleri bir günde benim dünyaya geliş haberimi alıp ilk gün gelen ziyaretçilerimdendi.Anne ve babamın heyecanlarını paylaşıp onları çok mutlu ettiler.

Annemin yakın arkadaşı, hamileliğinde ona çok büyük destek olan Nihal Teyzem Kurtköy'den iş çıkışı kalkıp gelerek annemi ve babamı hem şaşırtmış hem de çok sevindirmiş.Ama Nihal Teyzem o sırada odada olmadığımdan beni göremediği için çok üzülmüş.Eee ben de Dide Abla'yı göremediğim için çok üzüldüm!

Annemin Berna Teyzem'e benim altımı değiştirtme tehdidi sonrası Berna Teyzem kendisinin benim için yalnızca "Oyun Teyzesi" olacağını ilan etti.



Annemin hem yöneticisi hem de yakın arkadaşı Özlem Teyzem de Nihal Teyze gibi iş çıkışı Kurtköy'den Bakırköy'e beni görmek için gelmiş.Her ne kadar beni kucağına almaya cesaret edemese de beni ne kadar çok sevdiğini gözlerindeki ışıltıdan anladım.

Vee yine Ender Dayım, dedem, Hatice Teyzem ve Hakan Amcam...Sevgili Hatice Teyzem anneciğimin candostu bana bir mektup bile yazmış. Annem yüksek sesle okurken herkes duygulandı ve hep birlikte ağladılar. Ne enteresan insanlar bu büyükler! Ama anladım ki birbirlerini ve beni çok seviyorlar. 

2 yorum:

  1. maşallah bebişe:)
    uzun ömürlü olsun inşallah:)
    çok cici sayfanız..
    izliyorum hemen.
    bende beklerim sayfama,
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, hoşgeldin bir tutam kekik :) Ben sizi biliyorum ve okuyordum blogunuzu...Buraya da gelmenize çok sevindim :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Teşekkürler