7 Mart 2012 Çarşamba

Hatice Teyzem'deydim...

Hatice Teyzem; anneciğimin biricik can dostu, canı ciğeri... Hakan Amcam; Hatice Teyzem'in canı, annem ve babamın çok sevdikleri arkadaşları, amcaların en ilgilisi,  şefkatlisi...

İki hafta önce Hatice Teyzemlere yemeğe davetliydik. Her ne kadar henüz dünya nimetlerini tadamıyor da olsam seviyorum bu yemek davetlerini! Arada evimiz sınırlarından ayrılıp başka evlere yaptığımız kısa süreli seyahatler beni çok mutlu ediyor.Yalnız o akşam yol çok çabuk bitti. Ne de yakınmış Hatice Teyzem'in evi... Bu hem güzel, hem de kötü birşey sanki. Onlara çabuk kavuşmak güzel ama benim gibi gezmeyi seven bünyeler için yolun kısalığı pek de hoş gelmiyor! Kısacası "yolda" olmayı seviyorum, yolun sonunu değil!  

Nitekim bu düşüncemi gizlemedim, hareket sona erip Hatice Teyzemler'e vardığımızda yaygarayı bastım! Yolun sonu güzeldi ama yine de inadım da inattı! Birbirinden güzel yemekler hazırlamıştı Hatice Teyzem... Rahatça yedirdim mi? Hayıııııııııııııııır!!! :) Kucaktan kucağa gezmek için elimden geleni yaptım. Hakan Amca'mı çok sevdim, onun benimle beni ciddiye alarak tatlı tatlı konuşmalarını çok sevdim... Hatice Teyzem'in mis kokusunu içime çektim, güzel gözlerine keskin bakışlar attım! Sonrasını hatırlamıyorum... Kendimden geçmişim :)

Hatice Teyzem benim için cici mi cici bir sepet hazırlamış. Çok güzel bir hediye almış bana :) Adet yerini bulsun demiş, kırk uçurma için gerekli herşeyi güzelce yerleştirmiş sepete... El yazısıyla bana bir de güzel bir not yazmış. Onu da öncekilerin yanına, defterime yerleştirdim hemen.

İyi ki varsın teyzeciğim, seni çok seviyorum!


6 yorum:

  1. Güzel bebiş çok şanslısın.Sepet çok güzel bir düşünce olmuş,şimdi bol bol gez hediyelerini topla.mis gıbı kokan güzel yanaklarına opucukler.
    Annemiz,senınde kadınlar günün kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. Sepet çok güzel düşünülmüş..Bizde böyle adetler yoktur.Çok hoşuma gitti..Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  3. Heden, çok teşekkür ederim...Ben de öperm ellerinizden, yanaklarınızdan :)
    Annem teşekkür ediyor, selamlarını gönderiyor!

    Kardeşler-nikahşekeri, ince fikirlidir benim Hatice Teyzem :) Beğenmenize sevindim...Annem sizlerin de kadınlar gününü kutluyor!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Yakışıklı yiğenimiz, çok sevindik ziyaretinize, yine bekleriz en yakın zamanda
    kuzucuğum. seninle fotoğraf çekilemedik diye üzüldük sadece, uykuya daldığın için de kıyamadık! seni çok seviyoruz:)ben de anneciğinin "dünya kadınlar günü"nü kutluyorum.
    çok şanslı bi bebeksin biliyo musun? seni dünyalar kadar seven kocamannnn bi ailen olduğu için. ve o ailede bizler de yer aldığımız için çok şanslıyız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelirim, yine gelirim teyzeciğim :) Ama önce sizi bekleriz! Bu kez bol bol fotoğraf çektiririz sizle...Annem de senin kadınlar gününü kutluyor, güzel yanaklarından birlikte ve doya doya öpmek istiyoruz. Ben de çok şanslıyım iyi ki varsın güzel teyzeciğimmmmm :)

      Sil
  5. çok ince ve güzel bir fikir..:)

    YanıtlaSil

Teşekkürler