7 Mart 2012 Çarşamba

Nerelerdeydim?..

Beni merak etmişsiniz, anlatacağım. "Bebeğimiz nerde?", demişsiniz. Beni seviyormuşsunuz.
Ben de merak ettim, ben de sizi düşündüm, özledim, seviyorum... Ve bunun gibi güzel birçok duygu-düşünce...

Altı üstü "çalışan bir anne" bebeğiyim ben de işte! Anneciğimin doğum izni ne de çabuk bitti :( Uzun uzun öpüşüp koklaşmalarımız, konuşup gülüşmelerimiz daha öz ve moda tabirle "kaliteli zamanlar"a bıraktılar yerlerini...

Duygulu annem daha da duygusallaştı. Bir güler, bir ağlar oldu. Bazen mutlu, hiperaktif; bazen durgun, melankolik oldu. Neyse ki uyku saatlerim uzun uzun. Uykuya veriyorum kendimi! Uyandığımda kafasının karışıklığı yüzünden okunan annemin yüzünü görüyorum. Gülmüyorsa ben güldürüyorum onu, ben gülmek içinse ekstra çabalamasını beklemiyorum.Zaten onu gördüğümde kıkır kıkır gülmekten alamıyorum kendimi :))))

Özlüyor muyum? Evet... Üzülüyor muyum? Hmmm, belki... Doğru mu bu? Bilemem ki doğruyu yanlışı, ben bir minik meleğim. Sevmeyi bilirim, sevilmeyi bilirim...


10 yorum:

  1. Hayırlı olsun :)) Sizin ve bebeğiniz için zor ama harika bir dönem başlıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Havva, gerçekten zor...Bakalım...Allah yardım edecek inşallah :)

      Sil
  2. Minik Bora, güzel gözlü, güzel kirpikli, yakışıklı miniğim benim, o güzel gözlerinden öpüyorum seni kocaman kocaman :) Ne kadar şirin birşeysin sen böyle yaaa, şirin sosisiiimmmm :) Seni bırakıp bırakıp işe giden annenin kulağına onu çok özlediğimi söyle tamam mı?? :) Seviyorum siiziiiiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bervan Teyzeciiim, çok teşekkür ederim.Ben de senin güzel yanaklarınsan kocamaaan ve ıslak ıslak öpmek isteriiiim...Tamam mesaj alındı teyzecik :)
      Biz de seni seviyoruz, hem de çok!

      Sil
  3. Güzel tatlı bebiş,kocaman bir maşallahhhh.Annesi; senın kalbının neler hissettığını çok iyi biliyorum ama her şey bu güzel bebişlerin gelecegı için.O annesinin onu sevdıgını çok ıyı bılecek meraklanma, emin ellerede bıraktıysan hiçç meraklanma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heden, çok teşekkkür ederim canım...Desteğin için gerçekten sağol. Güzel, moral verici sözler duymak/okumak iyi geliyor gerçekten. Sevgiler :)

      Sil
  4. ah gülüm iş başımı yaptın...
    hayırlısı olsun
    günler sana su gibi geçsin bebeğine kavuş akşamları hemen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Bahar iş başı yaptım geçen hafta...Sağol :) Neyse ki çok sevdiğim, hiç bıkmadığım bir işim var, iyi bir yöneticim var. Yoksa iyice çekilmez olurdu... Akşamları çok duygulanıyorum bebeğimi gördüğümde ama :) :(

      Sil
  5. deryacım, çok zor bir döneme başlamışsın, ama sabırlı ol akşamları, seni dünya tatlısı bir meleğin gülücüklerle beklediğini düşün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Filiz...Canım benim, desteğin için teşekkür ederim, iyi ki varsın! Sevgiler...

      Sil

Teşekkürler