21 Kasım 2012 Çarşamba

Sürpriz Hediye Paketi !!!

Biliyor musunuz? Annem benim için bu blogu açtıktan sonra, bizi benim ağzımdan yazmaya başladıktan sonra birlikte öyle güzel insanlarla tanıştık ki... Öyle güzel kalpli, sevgi dolu teyzelerim, ablalarım oldu ki! Bazen etrafımda hurilerle yaşıyormuş gibi hissediyorum :)

Sema Teyzem, benim güzel gözlü, marifetli, yaratıcı, fıstık mı fıstık teyzeciğim blog aleminden tanıdığımız dünyalar tatlısı bir insan...Sema Teyzem Rengarenk (http://corekotum.blogspot.com/) blogunun sahibi...Annem, ben ve Sema Teyzem tatlı tatlı yazışır, yazılarımızla, yorumlarımızla sohbet ederiz. Annem kıvırcık prenses Zeynep Abla'yı, Sema Teyzem de beni çooook sever...



Öyle ince fikirli, öyle düşünceli ki Sema Teyzeciğim benim 1. yaşımın yaklaştığını farkedip benim için birbirinden güzel hediyeler hazırlamış.


Özene bezene benim için güzel bir anı defteri yapmış Sema Teyzeciğim, harika bir kalem ve rozetler de eklemiş. Doğum günümde bu rozeti takacağım Sema Teyze! Öyle şık ve güzel olmuş ki hepsi gözlerime inanamadım! Bugün annem işteyken paket eve geldiğinde Koca Ananem de şaşırdı, paketi açınca çok mutlu oldu.Bana Sema Teyze'nin yazdığı yazıyı okudu ve gözleri doldu, ben de duygulandım ve mutlu oldum tabi ki...

Hemen telefona sarılıp anneciğimi arayıp haber verdik o da çok mutlu oldu!Akşam eve geldiğinde babacıkla ikisi hemen paketi açtılar heyecanla ve bu güzel hediyeleri görünce çok mutlu oldular...


Sema Teyze'ciğim seni çoooook seviyorum. Beni sevdiğin için, düşündüğün için, zahmetler edip güzel ellerinle bu hediyeleri hazırladığın için ve bana yazdığın bu güzel yazı için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki seni tanıdık. İyi ki 1. yaşıma senin gibi beni seven büyüklerimle birlikte giriyorum!

Annem ve ben seni ve Zeynep Abla'yı kocaman öpüyoruz!

Emre Bora Bebek

11 yorum:

  1. Boracım,Zeynep teyzenin yaptığı çok çok ince bir davranış,ellerine sağlık:)Seni çook seviyor demek ki:)Senin ve annen adına çok heyecanlıyım,annenin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum:)Ege kardeşin de şubatta 1 yaşına giriyor.1.doğumgünün çok çok güzel geçsin canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuba Annecik çok teşekkür ederim :) Zeynep Teyze değiiiiil, Sema Teyze yaptı :) Zeynep Sema'nın minik kızının adı henüz o da bebek :)
      Heyecanımızı paylaştığın için, bizi hiç yalnız bırakmadığın için teşekkür ederiz Tuba Anne, Ege için biz de şimdiden heyecanlıyız! Birlikte güzel nice yaşlarımız olur inşallah...

      Sil
  2. Bora bebek maşallah sana, hep mutlu olmanı dilerim... Zeynep teyzenin ellerine sağlık, annene de selamları ilet... kocaman öpüldünüz küçük bey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Dilek Teyzeciğim :) Annem de sana selamlarını iletiyor. Biz de seni kocamaaan öpüyoruz annemle!

      Sil
  3. Teşekkürler.post'u tekrar tekrar okudum o gece zeynep uyuduktan sonra saat 3 e kadar uğraştım.broşlari.mekandaki konuklardan ayird edilebilin diye sevgili boranin annesi ve babası için yaptim.çook mutlu oldum begendigine bi kez daha sevdim seni Deryacim mekandaki resimleri de görünce çok mutlu olucam.herşey gönlünüzce olsun..

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan hediyeni Boracım.Bu arada 1. yaşın kutlu olsun.Allahım sağlıklı nice yaşlar nasib etsin sana.Bora abinle öpüyoruz seni,kcaman.Mutlu yıllar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim, sizinki de kutlu olsun.Öperim kocaman :)

      Sil
  5. Boracımmm Kasım ayının 23.günündeki doğumgünün kutlu olsun canım, annenle babanla nice nice mutlu güzel senelerin olsun, herşey gönlünce olsun, gülen yüzün hiç solmasın, öpüyorum seni kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzesiiii çok teşekkür ederiz :) Sizinkine de az kaldı, tatlı çokoprensim :)

      Sil
  6. DERYACIM ÇOK MU YORULDUNUZ. NERELERDESİNİZ BAKALIM ÖZLEDİK aa büyük yazı olmuş üşendim valla tekrar yazmaya pardon:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmm Sema'cım, herşey için tekrar teşekkür ederim sana...Doğum gününde defterin elden ele dolaştı ve çok beğenildi!
      Gerçekten çok yorulmuşum :( Üstüne bir de bilgisayarımız bozuldu ve içindeki herşey gitti :( 3 gün tamirde kaldı o yüzden birşey yazamadım. Ama en kısa zamanda doğum günü postunu yayınlayacağım.

      Sevgiler :)

      Sil

Teşekkürler