26 Mart 2012 Pazartesi

Bora Gezmede

Haftasonu hava çok güzeldi. Dayanamadım arabama atlayıp şöööyle bir tur attım! Tabi arabamı annem kullandı :) Saatlerce gezdik dolaştık. Annem ve babam gönüllerince alışveriş yapsınlar diye gıkımı çıkarmadan yattım arabamda. Benim de hoşuma gitmedi değil ışıklı, renkli mağazaların birinden çıkıp diğerine girmek... Kah yürüyen merdivenlerden indik çıktık, kah asansör önünde kuyrukta bekledik... Ne annem yoruldu ne de ben! Ne de olsa en ağır çantaları babam taşıyordu :)

Gezmek, alışveriş yapmak kadınlar için neden bu kadar önemli hala anlayamadım. Bir "kırmızı pantolon" sorunudur gitti...Almadan rahatlayamadı. Alıp kurtulsak neyse...Onu da yapmadı... Bir alıyoruz bir veriyoruz pantolonları, terzi bir uzun yapıyor, bir dar geliyor derken ne yapmaya çalışıyor bu annecik anlamadım?!

Babam herşeyi hızlıca beğenip hızlıca satın alırken anne kişisi niye bu kadar ince eleyip sık dokuyor veya bütün aksilikler niye anneciği  buluyormuş gibi geliyor, onu da anlamadım. Neyse yine de çok seviyorum bu şaşkın kadını...


13 yorum:

  1. Ohh oohh gez bakalım Boracık. Daha gezip göreceğin çok şey var. Hele bir ayaklan o zaman gezerken talan edersin zaten bütün avmleri. Ha uyarayım kırmızı pantolon derdi biter başka bir kıyafet derdi başlar. Şaşkın annenin alışverişlerinden tam kurtuldum dersin sonra da evlendiğin kadının alışveriş sorunları başlar ;) Sen şimdiden alıştır kendini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh sorma sevgili teyzeciğim, duyuyorum duyuyorum kadınların alışveriş çılgınlıklarını...Şimdiden içimi sıkıntı basıyor ama napalım başa gelen çekilirmiş diyorlar!

      Sil
  2. Bitmez boracım bitmez, anneler alışverişten hiç bıkmazlar, senin gibi erkeklerde hem söylenir hemde mecburen arkalarında dolaşırlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz Teyzem, erkekler de alışveriş yapan kadınlardan mı hoşlanıyorlar acaba? :) Yoksa avm avm dolaşıp aslında onlar da deşarj mı oluyorlar?

      Sil
  3. ama uslu uslu duruyor annesi:))

    YanıtlaSil
  4. Ah Bora'cım siz erkekler alışverişin ne denli keyifli olduğunu bir bilseniz,bir öğrenseniz.Bizden çok alışveriş yaparsınız:))Öperim yanaklarından..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın güzel teyzeciğim, biz ağzımızın tadını bazen bilmiyormuşuz...Öyle duyuyorum...Benden de sevgi ve saygılar...

      Sil
  5. iyi gezmeler canım..alışveriş kadınların stres atma şekillerinden biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzem teyzem iyileştin mi? Bir iyileş de sen de bir stres at İkra Abla ile birlikte...Hem birgün belki hep beraber bir avm'de karşılaşırız :)

      Sil
    2. hem de çok iyi olur canım :)

      Sil
  6. Minik bey daha keşfetmedi tabi kadınların alışveriş merakını ileride o da başlayacak anne hadi anne bitmedi mi diye..


    Ha bu arada annen senin resmini koymuş ya kırmızı pantolonunda resmini istiyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeeet henüz bu keyifli aktivite keşfedilmedi küçük paşa tarafından!

      Annemi koşturmacaları arasında ve kırmızı pantolonuyla bir yakalarsak babamla fotoğrafını çekip buraya ekleyeceğiz söz! :)

      Sil

Teşekkürler