1 Nisan 2012 Pazar

Sonunda : Annem ve Ben ve Haftasonu!..

Sevgili anneciğim bir süredir benimle doğru düzün fotoğraf çektiremiyor olmaktan muzdaripti, hatırlarsınız. Sürekli beni hazırlayıp giydiriyor, sona apar topar bir fotoğrafımı çekiyor, biryere gidilecekse gidiyoruz evde kalacaksak kalıyoruz...Fotoğraf makinesi devamlı annemin elinde! Babamla envai çeşit fotoğrafım var bu yüzden ama annemle çok çok az! E tabi bir de annem her çekilen fotoğrafı beğenmez, baba kişisine defalarca defalarca çektirir. Babacığım da fotoğraf çekmekten bitkin düşse de yine sabırla arzulanan o muhteşem pozu yakalamaya çalışır!

Bu fotoğraflar bu sabahtan. Koç burcunun mükemmel erkekleri babacığım ve Osman Amcam'ın peş peşe gelen doğum günlerini güzel bir kahvaltıyla kutlama fikrini hayata geçirmeden 1 saat önce. Kahvaltıyla da doğum günü kutlanır mıymış? Duyar gibi oldum yorumları. Ee malumunuz, gece uykusu benim için çok önemli. Pazar sabahları da erken kalkıp evde "disco discooo" yapacak enerjiye sahip bünyem için erkenden kalkıp gezmelere gitmek, kahvaltı mekanlarında güzel kız bebişlere göz süzmek çok cazip geldi :) Doğum günü bahane, sosyalleşmek şahane!


Bakınız alt fotoğrafta da önceki yazılarda bahsi geçen meşhuuuuur kırmızı pantolonu rahatlıkla görebilirsiniz : (O bahsi merak edenler buraya bir tıkkk...)
Aynı zamanda annemin Pınar Teyzemi fazlasıyla sarıp sarmaladığı için Osman Amcam'ın duruma müdahele etmesi gereken anı, benim bu olup bitene şaşkın şaşkın bakan halimi de görebilirsiniz :




Yakışıklı babacığım ve Osman Amcam'ın iki arada bir derede kutlanan doğumgünleri için mum üfleme anlarını, yüzlerindeki mutlu gülümsemeyi de aşağıdan görebilirsiniz :


Büyümüyor büyümüyor bu büyükler... İçlerinde küçük birer çocuk, gözlerinde ışıl ışıl yıldızlarla bu gidişle büyüyecek gibi de görünmüyorlar, büyümesinler!

12 yorum:

  1. Babacıklara mutlu yıllar
    Bu arada Bora bebek çok yakışıklı olmuş maaşallah
    Kırmızı pantolon yakışmış şekerim baba kişiyi ve Borayı bekletmene deymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ediyoruz :)
      Ayy beğenmene çok sevindim :) Son son böyle şeyler giyişimdir, yaşlanıyorum ve anne oldum artık!

      Sil
  2. Bora cok cok seker, anne ise harika gorunuyor ... bu arada babalarada mutlu yillar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Özlem Anne :) O senin güzel bakışın...Sevgiler.

      Sil
  3. çok güzelsiniz bora bebek ve annesi, hele kırmızı pantolon nasıl yakışmış. Nice nice mutlu kahkahalı günleriniz olsun:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra, çok teşekkür ederim. Beğenmen beni sevindirdi, çocuk gibi :) :) Amin, ne kadar güzel bir temenni bu, sağol...

      Sil
  4. kırmızı pantolonlarınıza bende bittim harika :)

    YanıtlaSil
  5. Babanın doğum günü kutlu olsun tabı amcanında,boracım çok şeker çok tatlı olmuş maşallah yakışıklıya,Anne Oğul kırmızı pantolonla güzel bır uyum ıcınde olmuşsunuz.Bütün günleriniz hep güzel geçsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heden çok teşekkür ediyoruz baba ve amca adına :) Pantolonlarımızla ilgili iltifatlarınız için de çok teşekkür ederim; sevgiler...

      Sil

Teşekkürler