10 Aralık 2011 Cumartesi

Bora'nın Banyo Keyfi

Şu büyükler gerçekten enteresan insanlar! Beni görmek-sevmek için bir araya gelen büyüklerimin konuşmalarını uyur taklidi yaparken dinlemek çok eğlenceli oluyor :)

-Hergün yıkanan bebek çabuk büyürmüş. (Yapmayın, bu soğukta !)
-Bebeği Cuma günü yıkamalıymış. (Mübarek günmüş öyle duydum.)
-"Nee salı günü bebek mi yıkanırmış?" "Pazartesi-Perşembeleri takip etmek gerek!" ( Ehh frekans fena değil...)
-Hergün badem yağıyla masaj yapılan bebeğin cildi güzel olurmuş. (İşte bu hoşuma gitti!)
-Zeytinyağı masajı daha iyi gelirmiş. (Beni salata mı sandınız?)

Bütün bu konuşmaların ardından Pazartesiye Cumaya aldırmayan annem beni yıkama konusunda daha istekli bir hale geldi. "Banyo" sözünü duyunca önce biraz mızmızlansam da bir süre sonra mis kokulu şampuanımın da etkisiyle kendimi annemin kollarına bırakıveriyorum. Sonra gelsin badem yağı masajı, ohhhh hayat ne güzel!


Yıkanırken hiç mi hiiiç ağlamıyorum. Bir de şu annemin fotoğraf çekme sevdası olmasa hayat daha da güzel olurmuş! Zira yıkandıktan sonra çıplak beklemeye hiiiiiç tahammülüm yok! Bakmayın bana öyle, poz vermeyi sevmiyorum işte! "Cool boy" um ben!

6 yorum:

  1. Cool Boy !! yerim seni :D burnumda tütüyorsun Bora'cım. Seni unuttum sanma sakın, grip oldu Tuğçe ablan. Ama seninle sohbet edebileyim diye yapmadığım şey kalmadı; karabiber-bal-limon üçlüsü mü dersin, kış çayları,viksler,zencefiller mi dersin ohoo şu hastalığım geçsin diye hepsine bulaştım :) Ama grip geçer geçmez yanındayım inşallah Biriciğim :)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun Tuğçe Ablacım, çok üzüldüm :( İnşallah bir an önce iyileşir beni sevmeye, hoplatmaya gelirsin. Biraz önce eniştem aradığında bize geleceğinizi sanıp heyecanlandım ama olsun daha sonra gelirsiniz, hem iyileş ki benle uğraşmak için çooook enerjin olsun güzel ablacım :)

    YanıtlaSil
  3. Ahhh be Boriş..senin şu annen ne de çılgın:))
    Bayılıyorum beraber yazdıklarınıza...tabi tamamen senin fikrin biliyorum,sen söylüosun o blogda yayınlıyor :p :)))

    Sıhhatler olsun bebeğimmm!
    Maaşallah ne tatlısın sen!ilk fırsatta senin mıncıklamaya gelicez :)mis gibi kokunu içimize çekicez teyzecim!

    YanıtlaSil
  4. Burcu ABlacım ben bir büyüyeyim şu annem ve babamdan çektiklerimi kitap haline getireceğim. Ağlamalarımdan derdimin ne olduğunu bir türlü anlamıyorlar!
    Sağol ablacım, görüşmek üzere o zaman..Eda ablayı da seni de kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Cool boy'umuz... TEC'nin maskotu... Sen banyodan sonra ne kadar da mıncıklayıp öpülesi bir halde oluyorsun... Ah ah şu evlerimiz bir yakın olsaydı da Mert abinle birlikte sürekli senin yanına gelip seni bir güzel sevseydik... Burnumuzda tütüyorsun.... Öpüyoruz seni kocaman kocaman... Anneni çok yorma tamam mı :) O bize de lazım yani ;)

    YanıtlaSil
  6. Canımmm canımm canımm Gülnur Teyzem! Seni burda görmek beni çok mutlu etti. Gördün mü senin aldığın oyuncağımla bir fotoğrafımı ekledim. Onu çok ama çoook sevdim! Mert Abi'mi çok merak ediyorum. Annem bir gün beni sana getirecekmiş, Mert Abi'yle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

    Annem alem kadın, senle dertleşmem gerekiyor onla ilgili bazı konularda ;) Şimdi süt içip uyumaya gidiyorum teyzeciğim, görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil

Teşekkürler