26 Aralık 2011 Pazartesi

Çılgın ve Tatlı Teyzelerim

Büyükleri anlamak kolay değil ama kadınları anlamak çok daha zormuş! Bunu öğrenmek hiç de uzun zaman almadı. Dünyaya geleli henüz 33 gün oldu. Bu 33 günde etrafımda gördüğüm büyüklerimin hepsi birbirinden farklı, hepsi birbirinden renkli insanlar...

Kadınların farklı olduğunu düşünmeye başlamam, ağladığımda annemin karşıma geçip şarkı söyleyip ilginç figürlerle dans ederek beni susturmaya çalışmasıyla oldu. Tamam, beni beslemişti, gazımı çıkarmıştı, altımı değiştirmişti ağlamam için bir sebep yoktu belki ama oynayarak beni sakinleştireceğini düşünmesi pek de normal değil sanki! :) Yine de bir süre hayretler içinde susarak izledim annemi...Sonra tekrar ağlamaya başladım ki beni kucaklasın, sarıp sarmalasın! "Hooop" alındım kucağa ve başladık birlikte oynamaya. Şöyle yandan yandan bir gülücük attım, şaşkın annem de sevinçten bir çığlık attı!

Annemin arkadaşlarını hastanedeyken tanımaya başlamıştım. Ama onlarla evde geçirilen renkli dakikaların tadına doyum olmuyor! Dün de o renkli günlerden biriydi benim için.

Günümün güzel geçeceği en başından belliydi...


Ahh bu teyzelerim çok alemlermiş! Sürekli konuşuyorlar, birbirlerine birşeyler anlatıyorlar. Bir bakıyorum duygusal anlar yaşıyorlar, ağlıyorlar; sonra bir bakıyorum kıkır kıkır gülüyorlar. Hatta kahkalarıyla kulaklarımı çınlatıyorlar! Yok yooook bu kızlar gerçekten çok farklılar, ele avuca sığmıyorlar! Allah'ım ben nasıl başedeceğim bu teyzoşlarla?

  
Güzel teyzelerim vee tabi ki Osman Amca (seni unuttum sanma) en yakın zamanda sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum! O zamana kadar bol bol süt içip büyümem lazım ki hızınıza yetişeyim, birlikte oyunlar oynayalım!..

6 yorum:

  1. Boracık o minik haliyle bile bize ayak uydurmaya çalıştı, arada tiz kahkahalarımızdan dolayı irkilse de pek bozuntuya vermedi:))

    napalım boracım teyzelerinin arasına katılan ilk bebiş sensin daha ne yapmamız gerektiği konusunda çok acemiyiz :))

    ama senin doğuştan gelen işgüdülerin ve hareketlerin gibi bizim de seni sevmek gibi bir işgüdümüz oluştu hemen, bak öyle herkesi aramıza hemen almıyoruz ama senin yerin çoktaaaaan hazırdı, hayatımıza tekrar hoşgeldinn

    YanıtlaSil
  2. Pınar Teyzem, Pamuk Teyzem seninle tanışmak ve kollarına atılmak için ne kadar sabırsızlanıyordum bilsen... Annem senden çok bahsediyordu, ee ben de çok merak ediyordum doğal olarak! Seni biraz yordum, babam da Osman Amca'yı bebek mağazalarında epey koşturmuş ama iyi ki geldiniz canım teyzem... Tekrar ve sık sık görüşmek dileğiyle, Bora'n :)

    YanıtlaSil
  3. - bora'n - :)) çok güzel olmuş ben de bunu çok sevdim :)) senin için koşuşturmak bir keyif, seni sallarken ağrımış olan kollarımın hafif sızlaması bile seni hatırlattığı için gülümsememe sebep oluyor her hissettiğimde, yeni evinizde daha da çok görüşcez ilk kankin ben olucam :))

    YanıtlaSil
  4. teyzelerinin kıymetini bil :)
    büyüdüğünde onlarla gezmeye çıkacaksın sana ciciler alacaklar ;) çokta tatlısın ayrıca :D

    YanıtlaSil
  5. Pınar Teyzem; senin her zaman benim yanımda olacağını bilmek de benim için bir keyif ve varlığın bana büyük keyif veriyor bunu bilmeni isterim teyzelerin teyzesiii! :)

    Bahar ve Kızısı Yağmur, Bahar Teyzecik biz de büyüdüğümde Yağmur Abla'yla yaptığınız gibi belki annemle kek yaparız belki top oynarız, teyzelerimle bol bol gezeriz belki...Annem "O günler gelecek mi?" diye düşünüp duruyor!

    YanıtlaSil
  6. cnmmm Boracımmm çok eğlenceli çok güzel bir gündü... seninle tanışmak harikaydı, şimdiden çok özledim :( evet artık bu taraflara gel de daha çok görüşelim değil mi, birbirimize daha çok alışalım ;))

    YanıtlaSil

Teşekkürler