17 Şubat 2013 Pazar

Bora Gezmeleri

Bayadır gezip gezip yazmaya vakit bulamadığını fark etti Bora bebeğiniz..."Yazmak" diyorum ama siz onu "anneye yazdırmak" olarak düşünün :) Geçenlerde Gözde Abla ile Emre Abiler'e kahvaltıya davetliydik. Emre Abi ve Gözde Abla'nın ilgileri, oyunları sayesinde günüm öyle güzel, öyle eğlenceli geçti ki neredeyse eve dönmek istemeyecektim.


Kahvaltının ardından Bağdat Caddesi'nde turlarken bu küçük müzik grubuyla karşılaştık. Emre Abi'nin kucağında ne da kadar ilgiyle ruhumu beslediğimi görebilirsiniz. Müziğe ilgisi olan, türlü dans figürleriyle her fırsatta coşan bir bebek olduğumu biliyorsunuz zaten :) 


Kışın ortasında böyle güzel havayı bulmuşken deniz havası almadan geri dönmek olmazdı tabi. Caddebostan Sahil'de denize, ufka dalan, kah gülen kah romantikleşen Bora Bebeğinizi görebilirsiniz : 


Güneşi gören herkes dışarı çıkmıştı sanki o gün. Sahil cıvıl cıvıldı. Spor yapanlar, bisiklete binenler, bebeklerini gezdirenler, hatta küçük çaplı piknikler yapanlar  bile vardı... Bu tonton kediyi de deniz kıyısında güneşlenirken buldum ve kendisini görür görmez çığlıklar atmaya başladım. Kendisi pek bir rahat görünüyordu, rahatını hiiiiiç bozmadı :)



6 yorum:

  1. Ne kadar müziği ve filmleri sevdiğini biliyoruz Boracım,ne iyi etmişsiniz:)Bu arada anneni rüyamda gördüm ama ayrıntı hatırlamıyorum,galiba ev mi almışsınız,iyidi aydınlıktı ama:)Çok öpüyorum canım:)

    YanıtlaSil
  2. bora ne tatlı öylee
    hele kirpikleri maşşallah süphanallahh :)

    YanıtlaSil
  3. şapkası ne kadar yakışmış öyle..Allah nazarlardan saklasın..

    YanıtlaSil
  4. І have reaԁ so many poѕts on the topic οf the blogger lovers hoωever this ρaragraph is
    in faсt a nice paгagraph, keep it up.

    my web рagе :: SEOPressor V5 review

    YanıtlaSil
  5. You actually make it ѕeem sο
    easy wіth your presentatiοn but I find
    this mattеr to be actually sοmething that
    I thіnk І ωould never undeгstanԁ.
    It seems too complex and very broad for me. I am looking
    forωard for your next post, I will try tο get the hang
    οf it!

    Μу web-ѕіtе .
    .. SEOPressor V5 review

    YanıtlaSil
  6. Oyy maşallah!

    YanıtlaSil

Teşekkürler