17 Eylül 2012 Pazartesi

Karışık Bir Yazı

Belli bir konusu yok çünkü! Bebeğiniz son günlerde neler yaptı, biraz kısa kısa bilgi vereyim istedim sizlere. Geçen hafta içi pek bir fena oldum dostlar! Bir halsizlik, bir huysuzluk, bir asabiyet sormayın! Sonra üstüne bir de yüksek ateş eklenince zor günler geçirdim. İşten dönen annecik ve babacıkla hastanenin acil servisini hızlıca ziyaret ettik.Doktor Amca idrar tahlili isteyince bizimkilerin çişle imtihanı başladı! Tahmin etmişsinizdir ne olduğunu : Evvvett bildiniz, sabaha kadar çişimi yapmadım!
Güzel doktorum Sevil Hanım'ın mesajlarıyla rahatlayan annem ertesi gün idrar tahlilinden vazgeçti.Nihayet beni ve malum yerlerimi rahat bıraktılar! Gün içinde göstermemek için çok uğraşsam da Koca Ananem üst taraftan pıtlattığım iki minik dişin ucunu gördü!Hemen telefona sarılıp anneme haber verdi.Sevinçten çığlık atan annem ateşlenme sebebimi de anlayınca derin bir oh çekti.Henüz dişlerim çıkmış değil ama çıkmak üzere...Yine de gördüğünüz gibi artık koca koca ekmekleri daha bir "ham hum" ısırabiliyorum.
Haftasonu anneannem ve dayılarımla epey vakit geçirdim.Anneannem beni sevdi, besledi, oynattı. Çılgın annem ve dayılarımla müzik açıp fıkır fıkır oynadık, ee ben de mutluluktan kıkır kıkır güldüm :) Sonra annecik, babacık ve yakışıklı Deniz Dayım'la birlikte haftalık Forum İstanbul ziyaretimizi yapmasak olmazdı değil mi? Yine biraz alışveriş yaptık, biraz kitap kokladık. Vakit bulacaklarını uman annem ve babam bir ümit biraz da film aldılar.
Yemek yerken yan masadan göz kırpan bu güzel ablalarla ilerleyen saatlerde samimiyeti de ilerlettik.Biri bankacı biri matematik öğretmeniymiş, çok sevdiler beni, gözlerini alamadılar. Bir baktım annecikle babacık hooop diye beni onlara verdiler! Sanırım rahat yemek yemek istediler, benim de hoşuma gitmedi değil.
Pazar günü annecikle babacığın programı epey yoğundu.Bir güne iki nikah,bir fotoğraf çekimi sığdırmaları, bu koşturmacadan önce beni hazırlayıp babanneme teslim etmeleri gerekiyordu.Üstelik sevgili isim babam Emre Abi'min nikahından önce gelin arabası ve şoförü olma şerefi bizim minik araba ve tatlı babacığa nasip oldu.Bana da bu güzel günden kalan fotoğraflara bakarak iç geçirmek düştü!
Bakın gelin buketiyle ve balonlarla çocuklar gibi mutlu olan annecik...Kamera arkasında ise fotoğraf çektirmeyi sevmeyen ama şükür ki çekmeyi seven sevgili babacık...
Henüz gelin damat fotoğrafları elime ulaşmadı, ulaştığında onları da sizinle paylaşmaya söz veriyorum!

22 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım ve dişlerin hayırlı olsun:)Ege kardeşin de geçen hafta hastaydı,biz de koştuk acile ama seni göremedik:)Annen çok şık,gelinin buketi çok güzel,kimbilir kendi ne kadar güzel oldu:)Öptüm yakışıklım seni çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet duydum, biliyorum Tuba annecik:( Çok çok geçmiş Ege tosuncuğa :( Annem çok teşekkür ediyor ve selam söylüyor! Biz de sizi kocaman öpüyoruz:)

      Sil
  2. Kuzumun disleri hayirli olsun... Ekmekleri afiyetle yer insallah!!! Kocaman optum!!!

    YanıtlaSil
  3. Kuzumun disleri hayirli olsun... Ekmekleri afiyetle yer insallah!!! Kocaman optum!!!

    YanıtlaSil
  4. Kuzumun disleri hayirli olsun... Ekmekleri afiyetle yer insallah!!! Kocaman optum!!!

    YanıtlaSil
  5. Ağrısız sızısız, pıtır pıtır patlayıversinler inşallah. Bu arada o dişlerle ne yapacağını biliyorsun değil mi kuzum? Özellikle annenin boynuyla omzu arasındaki o çok hassas yeri ısıracaksın (yanılmıyorsam; trapezius kası ama sen kafanı karıştırma). Öptüm ensenden!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Zeynep Abla, çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için....Düşünüyorum, düşünüyorummmm acaba sizi nasıl ısırmalı öpmeli? :)

      Sil
    2. Omzum senin inci dişlerine feda olsun! Onlara iyi bak e mi?

      Sil
    3. Söz bakarım Seynep Ablacım :)

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun Bora'cım..Dişlerini bir çırpıda çıkarırsın umarım..Yanlız dişim çıktı diye çok şeker yemek yok tamam mı?Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim canım ablam :) Peki söz dinleyen bir bebeğim ben! Çok şeker yemem :)

      Sil
  7. Blogunuzu cok begendim:) Takip etmeye basladim. Ben de takipcim olmanizi diliyorum. Saygilar,

    thebabyboybump.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. merhaba;
    BLOGU OLANLARA DUYURULUR !! Şirin Gurme BLOGLARINIZI TANITMAYA hazırlanıyor sizde yer almak isterseniz facebook sayfamızı takip edin https://www.facebook.com/SirinGurme ilerleyen günlerde çalışmalarımıza başlıyoruz !

    YanıtlaSil
  9. Hepsi kolayca bi çırpıda çıkıversin diycem ama o zaman daha da zorlanır küçük Bora cık,ilki baş gösterince diğer dişlerin acısı az olur derler inşallah sizin içinde öyle olur :)
    bize de bekleriz :)
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mutlu Anne :) Görüşmek üzere...
      Selamlar

      Sil
  10. Çok gecmis olsun yakışıklı Bora:) ah bu dişler nasıl zor çıkıyorlar böyle bizde şimdiden sıkıntısını çekmeye başladık sürekli dış yerleri kaşınıyor ne bulsa ağzına götürüyor :))) Kocaman öptük seni İpek le beraber:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göksu Abla'cım çok teşekkür ederim.Allah size de kolaylık versin, umarım çabucak atları İpek...Ben o ateşli günleri atlattığıma şükrediyorum :(
      Biz de annecikle sizi kocaman öpüyoruz :)

      Sevgiler

      Sil
  11. canım boracagım benım;senı hıc unuturmuyum.yenı dişler hayırlı olsun baya bir dişin olmaya başladı :) artık sıralı çıkar bu dişler yakışıklım.Biraz zor zamanların olacak ama bütün dişler çıkınca kızlar sana daha bır bayılacak.Senı kocaman öpüyorum o mis gibi gıgışından.

    YanıtlaSil
  12. minnoşummm üst dişleri de çıkmış maşallah, benim aşkımın da biz ankaradan döndükten sonra çıkmış. hepsini gecikmeli görüyorum malesef :( Allah ikinize de hayırlı ömür, sağlık versin. dişleriniz kolayca çııksın inş :)

    YanıtlaSil

Teşekkürler