2 Şubat 2012 Perşembe

14 Şubat İçin Harika Bir Sürpriz

Ben de bazı önemli gün ve haftaları öğrenmeye başladım artık. Yeni yıla hastane odasında girmiştim, biliyorsunuz. O nedenle önemli gün "yılbaşı"ndan pek birşey anlamadım! Gerçi babacığım hastanedeki günlerimizi otel konforunda geçirilen bir tatile benzetip morali bozuk annemi hem güldürüp hem kızdırmaya çalışıyordu ama yine de ağız tadıyla geçirmek istediğimiz önemli günleri bekliyoruz ailecek...

Sevginin, sevmenin, sevilmenin kutlanmasına gerek var mı? Belki evet, belki hayır... İnsanları tüketime zorlayan önemli günlerden hoşlanmıyormuşuz ailecek (annem öyle söylüyor...) ama birşeyleri bahane ederek veya yok yerden bahane bularak hediye vermek-almak dünyanın en güzel şeyiymiş. 

Neyse ben neden bahsedecektim? Derin mevzulara girince şu küçücük kafam karıştı birden :) 

14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanırmış. Zamanla öğrenmek zorunda kalacağım sanırım bu günü, kızlar nasılsa öğretecekmiş. (Bunu da annem söylüyor...) :)  Bekleyip göreceğim!

Sevgililer Günü için Beyaz Ev Ağva'dan bir hediye varmış. Kazanan bir çift harika bir tatil geçirecekmiş. Katılım koşulları için buraya tıklamak gerekiyormuş :













Ne kadar güzel bir yer değil mi? Artık ben de gezmek istiyorum, belki kazanmasak bile gideriz buraya.Annem fotoğraflardan çok beğenmiş duyduğum kadarıyla... Şimdi havalar çabucak düzelsin diye dua ediyorum :)

Herkese sevgiler, sevgili günler...

5 yorum:

  1. Boraaaaa seni çok özledim ben :/ Beyaz Ev gerçekten harikaymış bayıldım bu arada tam hayalimdeki yer desem yeri :)

    YanıtlaSil
  2. Tuğçe Ablacım, şu karlar biraz erisin ilk işimiz size gelmekmiş! Ben de seni çok özledim :) Beyaz Ev'de buluşsak keşke kih kih kih kihhh :))))

    YanıtlaSil
  3. Umarım yarışmayı siz kazanır gönlünüzce eğlenip,dinlenirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Elif, teşekkür ederiz. Ben bugüne kadar hiçbir yarışmadan veya piyangodan birşey kazanamadım ama bu kez de şansımızı denedik bakalım... :)

    Çaçaran Blog, kesinlikle çok güzel görünüyor. Özellikle banyoya bayıldım :)

    YanıtlaSil

Teşekkürler