22 Şubat 2012 Çarşamba

Haftasonu & Haftabaşı


Haftasonu babamın çok sevdiği arkadaşı İlhan Amca, eşi Leyla Abla ve kızları Nergis abla bizdelerdi. Nergis Abla'nın geleceğini duyduğumda çok heyecanlandım, yerimde duramadım. Annem benle mi uğraşsın, başka şeylerle mi uğraşsın bilemedi...Nitekim misafirler için birşey hazırlamasına fırsat vermedim! Ne yapayım kabıma sığmıyordum! 
Anneciğim ancak ertelediği lohusa şerbetini yapabildi. "Meğer ne kolaymış lohusa şerbetini yapmak..." deyip durdu sonra. Bundan sonra doğum yapan arkadaşlarının şerbetlerini o yapacakmış. Gökçe Teyzem ve Hatice Teyzem'e özellikle duyurulur! Annem zaten birşeyi güzel yaptığına inanırsa onu ilk kez yapıyor bile olsa o işin uzmanı olduğunu sanır! :) 


Leyla Teyze ve Nergis Abla'nın annemle fotoğrafı...Annem Nergis Abla'ya nasıl da sarılmış bakar mısınız? Neyse kıskanmıyorum şimdilik :) Ama o akşam kendilerine rahat vermemek için baya bir şarkı söyledim. Nergis Abla'nın pek keyfi olmasa da anneme poz vermekten kurtulamadı!


Bana çok güzel hediyeler getirmişler, zahmet etmişler diyeceğim ama mutlu da oldum :) Bakın bana aldıkları çıngıraklı patikler : 
(Önce ne olduğunu anlayamadım, annemin patikleri giydiremesi için epey çırpındım ama patikleri giydikten sonra ayaklarımın her hareketiyle " Şıngır mıngır, çıngır çıngır" sesler çıkmaya başladı! Eğlendim, çok sevdim!)


Bu kurabiyeler de Pazartesi gününün beklenen ziyaretçisi sevgili Burcu Teyzem'e hazırlanmıştı ama Burcu Teyzem gelemedi... Kurabiyelere yazık oldu! (Yok yok yazık olur mu hiç? Kısa sürede ortadan kaybettim onları...)


Annemle babam haftasonunda arta kalan zamanlarda koşturup durdular.Kah erken kalkıp koşuya gittiler, kah pazara çıktılar; bir baktım anneannemle Ender Dayım geldi, bir baktım annemle babam AVM AVM dolaşıyorlar.  Geceleri annemin işiyle ilgili online eğitimler aldığını duydum ama Türkçe değildi sanırım anlamaya çalışsam da anlayamadım...
Bir ara Nazan Teyzem'in babası Ali Amca'dan bahsedildiğini duydum, ameliyat olmuş. Ziyarete giderken beni götürmediler. Kendisini göremedim ama ellerinden öperim, çabucak iyileş Ali Amca'cığım! 
 Bir de Pazartesi akşamı babannemlere gittik, özlemiştim onları çok mutlu oldum :) Blogumu onlara da gösterdim, şarkımı dinlettim. Çok beğendiler...Epey ilgi topladım...Tutmayın beni uçacağım! :)

11 yorum:

  1. Ayyy kuzucumm...canımsın sen:))
    Kıyamam ya :( sen bana kurabiyeler mi hazırladın cici cici..
    Elimde olmayan nedenlerden dolayı,evdeki hesap çarşıya uymadı!Sİzi o kadar görmek istiyordum ki.Anneciğin işe başlıyor ama söz istiyorum sizden!İlk fırsatta,hatta ilk Cumartesilerden birinde Burcu Teyse gezmesi yapın lütfen :))

    Hep sen mi ziyaretçi kabul edicen canım?!? aaaaa...
    biraz da sen gez toz,di mi Borişim!

    Ben yine gelirim tabi ki,her zaman hazırım!
    Ama isterseniz diğer türlü de yapabiliriz,hem Müjgan ananen nasıl sevinir anlatamam:))

    Size geleceğim zaman bile,beni de götür diyordu ısrarla..
    :))))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş yaa! seni çok sevdim yakışıklı. Annene bayıldım, yazdıklarına... çok yetenekli ve sosyal bir annen var seni harika günler bekliyor (Allah'ın izniyle). Anneni kandır, bize bekliyoruz. Nergis ablan seni çok özlemiş sana şarkılar hazırladı duyunca çok beğeneceksin :)

    YanıtlaSil
  3. cingirakli patiklerine bayildim :) xxx

    YanıtlaSil
  4. o çoraplardan kızımında vardı şimdi oyuncağı oldu o ayrı, iyi uçuşlar sana:))))

    YanıtlaSil
  5. Oy sen ne tatlısın... Yiyim seni ben..

    YanıtlaSil
  6. Burcu Teyzem, özledik seni en yakın zamanda ya biz kaçıp geleceğiz ya da seni kaçıracağız da annem işe başlıyor işte :( Nasıl ayarlayacağız bilemiyorum :( Yine de ümitliyim...Bu arada teyzecim geçmiş doğum gününü ben de kutluyorum, kocaman öpüyorum :)

    Leyla Teyzem, biz de seni çok ama çoook sevdik. Hele Nergis Abla'ya annem bayıldı :)Şimdiden sizi çok özledik. En yakın zamanda size gelmek istiyorum. Parayla zaman satılsa annem hemen alacakmış ve heeep arkadaşlarıyla vakit geçirecekmiş, öyle söylüyor :) Bu aralar zaman sıkıntısı çekiyor ama halledeceğine inanıyorum :)

    Özlem Anne, çok teşekkür ederim :) Sevgiler...

    Ballı Lokmam, demek öyle? Ben henüz tam olarak oynayamıyorum ama deniyorum işte :) Teşekkürler...

    Emin Çoban, çok teşekkürler :)

    Havva Ablacım, çok teşekkür ederim :) Utandım...Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Maşallah çok tatlı, çok sevimli :) o çoraplarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederiz Aslı Ablası :)

    YanıtlaSil
  9. harika kurabiyeler iştahımı kabarttı,tıpkı Bora gibi :))

    YanıtlaSil
  10. Heheheh :) Teşekkür ederiz yaruze...Sevgiler

    YanıtlaSil

Teşekkürler