17 Şubat 2012 Cuma

Sonunda Bunu Da Yaptım!

Bilgisayarınızın sesini açın ve ne yaptığımı dinleyin sevgili büyüklerim :) Belki "Peeeh, bu da birşey yaptığını sanıyor!" diyebilirsiniz... Ama unutmayın, henüz 2,5 aylık bir bebeğim been. Gülümsemeyi bile henüz 1 ay önce öğrendim. Gerisini siz düşünün artık...

Evet oldu, sonunda bloguma müzik de ekleyebildim. Sizin için kolay olabilir ama benim için hiç de kolay olmadı. Öncesinde epey araştırma yaptım. Zor sanıyordum ama değilmiş... Bu konuda annemin yardımlarını da göz ardı edemeyeceğim. Siz kendisini tanımazsınız (pardon tanıyanlar da var elbet) kendisi takıntılı bir hatundur. Kafasına birşey taktı mı, birşey yapmak istedi mi onu yapana kadar gözüne uyku girmez! Bloguma şarkı eklemek istediğimi anlayınca ne yaptı etti öğrendi ve uyguladı. Centilmenlik yaptım, şarkı seçimini de kendisine bıraktım. Manalı birşey seçtiğini düşünüyorum ki gözleri doldu dinlerken... Küçük ellerimi öptü öptü, durdu... Tıpkı ilk kez öptüğü gibi...

Kadınları anlamak zor, demiş miydim daha önce? :) Anneleri anlamaksa annelik gibi mucize!


15 yorum:

  1. Allah bağışlasın çok tatlı bir bebek bu, fotoğraflar çok güzel :)maşallah güzel bebeğe

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı maşallah.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Filiz, çok teşekkür ederim :)

    Havva, amin, teşekkürler güzel dileklerin için :)

    YanıtlaSil
  4. Canımmm çok güzel olmuşşş ...Hiç kimsenin ,yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu...Boracımm çok özledim seni yakışıklım..Nazoş teyzen bekliyor seni yine gel bizee olur mu ,hem Ali amcanı da ziyaret etmiş olursun :) En kısa zamanda bekliyoruzz seniii...:) Büyük dedeni de al,birlikte gelin...Öpüyorum miniminnacık ellerinden...Miss kokulu bebişimm benimm...:)

    YanıtlaSil
  5. Eveeeet sonunda Çimen teyzesi de Bora'yı görmeye geleceeekkkkk çok heycanlıyım.

    annesi, gelecek hafta içinde birgün müsaitseniz sizi ziyarete geleceğim gelmeden önce sizi arayıp haber veririm mutlaka.

    Bu arada müzik seçiminiz de süper, Bora'cım gelince sana daha bu çılgın annenin çılgınlıklarıyla ilgili neler neler anlatacağım bekle beni :))
    öpüyorum kokluyorum seniiii

    YanıtlaSil
  6. Anneciğinle seçtiğin şarkıyı çok beğendim tatlı kuzum biricik Bora'cıgımm :) Ve seni çok özledim :(

    YanıtlaSil
  7. Bloguma yaptıgın zıyaret ıcın çok teşekkür ederım.Sen katılımınla 101. arkadaşım oldun bende nazar deymesin diye senın blogunun 41.katılımcısı oldum.Çok harıka bir bebgınız var adıyla yaşasın ömru uzun ve saglıklı olsun inşallah.Bora bebek çok şanslı büyüdügünde okuyacagı kocaman bır kitabı olacak hayatıyla ılgılı.sevgılye kalın müziğinizide çok sevdım,o minicik ellere minicik öpücükler.

    YanıtlaSil
  8. Nazoş Teyzem; ben de seni çok özledim.Annemle babam geçen akşam kaıp geldiler size anladım! Neyse intikam alıcam, ben de arada kaçıcam size hep! Ben de öpüyorum mis kokulu teyzemi...

    Çimen Teyzeciğimmm, seni çoook merak ediyordum. Gelecek olmana çok sevindim :) Duyduğuma göre güzeller güzeli bir teyzemmişsin ve anneö seni çok severmiş, çok özlermiş! Pamir Abi'ye selamlar!

    Tuğçe Abla; şarkımızı beğenmene sevindim ablacığım. Umarım derslerin iyi gidiyordur. Kod yazıyormuşsun hayırlı olsun :) Yakında görüşelimmmm...

    Heden; ben de çok teşekkür ediyorum bloguma gelip beni şereflendirdiğin için :) Seni hiiiç unutmayacağım. Ben senin 101. sen benim 41. izleyicim oldun! Bu unutulur mu? Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, tanıştığımıza memnun oldum. Takip edeceğim hep blogunuzu...Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ah anne olmak kadar güzel bir duygu yok galiba:)
    allah bağışlasın beyefendiyi:)
    bu arada bende taktı mı takarım:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar; Bu güzel bebeğe ve sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum, anne olmak dünyanın en güzel duygusu..Sihirli Tencereye hoş geldiniz;
    Bu şarkının ben de çok ayrı bir yeri vardır ; şimdi 23 yaşında olan yeğenim doğduğu yıllarda , minik ellerini öperek bunu söylerdim; sonra kızımın ellerini öperek söylemek de kısmet oldu !
    Sevgiyle kalın !

    YanıtlaSil
  11. Aylin, çok teşekkür ederiz :) Tanıştığımıza memnun olduk! Ortak özelliğimiz de var baksana...Görüşmek dileğiyle...

    Kahveci, merhabalar.Hoşgeldin blogumuza :) Biz sihirli tencereyi çok sevdik, umarım siz de bizim blogumuzu sevmişsinizdir... Şarkının sizin için de anlamlı olmasına çok sevindim. Yeğeninize, kızınıza, hepinize mutlu, güzel birer ömür diliyorum. Arada şarkıyı dinlemek için bekliyoruz o zaman :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,müzik çok dinlendirici,çok keyifli olmuş..Size bebeğinize güzel bir gelecek dileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba kardeşler-nikahşekeri, hoşgeldiniz... Çok teşekkürler :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Emre Bora bayıldım annenin seçtiği bu şarkıya. Sen büyünce inşallah baba olacaksın ve bence bu şarkıyı dinlediğinde bizim kadar duygulanmıyacaksın belki ama mutlaka etkileneceksin. Seni bundan böyle severek takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Bizim Ev, blogumu sevmene çoook sevindim :) Bakalım babalık nasıl birşey henüz bilmiyorum kiiiii :((( Babamı bile şurda tanıyalı 1-2 ay oldu :) Ben de seni takip edeceğim ablacığım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Teşekkürler